Actorul Nicholas Hoult ar fi devenit tată pentru prima dată

Potrivit mai multor surse apropiate actorului, Nicholas Hoult, fostul iubit al lui Jennifer Lawrence, ar fi devenit tată.

Actorul Nicholas Hoult ar fi devenit tată pentru prima dată

Nicholas Hoult, cunoscut în special datorită rolurilor din „Mad Max” și franciza „X-Men”, ar fi devenit tată pentru prima oară, după ce iubita lui, modelul Bryana Holly, ar fi născut în secret.

Până în acest moment știrea nu a fost confirmată de reprezentanții celor doi, însă într-o imagine cu Bryana Holly, realizată în luna martie, se putea observa că tânăra este însărcinată.

Hoult, în vârstă de 28 de ani, și Holly, în vârstă de 24 de ani, formează un cuplu de la începutul anului trecut și, potrivit surselor, sunt „foarte fericiți și încântați” de noul membru al familiei lor.

Hoult a avut în trecut o relație de lungă durată cu actrița Jennifer Lawrence, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „X-Men”. Relația celor doi a luat însă sfârșit în 2014.

Bryana Holly a format în trecut un cuplu cu Brody Jenner, fratele mai mare al lui Kendall și Kylie Jenner și chiar a apărut în câteva episoade ale reality show-ului „Keeping up with the Kardashians”.

Citește și:
Jennifer Lawrence a declarat că nu îi place sexul

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people