Actorul Mihai Bendeac a aflat rezultatul testului pentru Covid-19. Cum a reacționat acesta

Mihai Bendeac a postat un video în care vorbește despre rezultatul testului de anticorpi pentru coronavirus și cum a reacționat la acesta.

Actorul Mihai Bendeac a aflat rezultatul testului pentru Covid-19. Cum a reacționat acesta

Mihai Bendeac a anunțat ieri, într-o emisiune filmată acasă, în condiții speciale, că a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Actorul s-ar fi îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său, unde preotul care a oficiat slujba era infectat. Atât Mihai Bendeac, cât și mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa acestuia au început să aibă simptome la scurtă vreme după aceea.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat Mihai Bendeac. Dar dacă pentru actor, simptomele de boală s-au manifestat două zile, mătușa și unchiul său au avut nevoie de spitalizare.

Mihai Bendeac și-a făcut și un test, pentru a vedea dacă organismul său a dezvoltat anticorpi la Covid-19 și a postat un video pe YouTube în care povestește cum s-a desfășurat acesta și cum bănuiește că s-a infectat cu virusul. Testul a ieșit pozitiv, ceea ce înseamnă că actorul are anticorpi pentru coronavirus, deci a fost infectat cu acesta.

„Am avut dreptate. Deci, asta s-a întâmplat acum două luni, ceea ce înseamnă că între timp ar trebui să fiu super clean. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face”, a povestit Mihai Bendeac.

Actorul a mai spus despre Covid-19 și că „este ca o gripă, sigur se transmite mai repede, are simptome mai severe dar este ca o gripă.” Simptomele cu care acesta s-au confruntat au fost frisoane, dureri musculare, febră plus pierderea simțului gustului și cel al mirosului.

Citește și:
România s-ar putea confrunta cu un nou val al epidemiei săptămâna viitoare, spune medicul Virgil Musta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people