Actorul Denis Ștefan a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Anunțul veștii a fost făcut de soția sa, Cristina.

Actorul Denis Ștefan a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Denis Ștefan, actor devenit celebru pentru rolul interpretat în serialul de televiziune Inimă de țigan, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Acesta a început să aibă simptome specifice bolii înainte de a-și face un test PCR. Cu toate astea, soția sa, Cristina Ștefan, dansatoare în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, a fost testată negativ. Ea a și dat fanilor această veste, într-o postare pe Instagram.

„Bună tuturor! Voiam să aflați de la noi, Denis a fost testat pozitiv COVID-19. La primele simptome pe care le-a avut : febră, frisoane și dureri musculare am mers amândoi să ne testăm. Testul meu a ieșit negativ iar al lui pozitiv. Ne-am izolat la domiciliu și urmăm sfaturile medicului de familie. Ne simțim bine și încercăm să rămânem optimiști!  Sănătate tuturor! Purtați masca și aveți grijă de voi! ✌❤️” a scris Cristina Ștefan în postarea de pe Instagram.

În 2013, Denis Ștefan s-a despărțit de prima sa soție, Iuliana, și s-a căsătorit cu Cristina, care este mai tânără decât el cu 15 ani. La scurt timp după căsătorie s-a născut și fiica lor, Delia. Actorul a anunțat atunci vestea despărțirii de fosta soție într-o emisiune televizată.

Nu e un lucru ieșit din comun. Foarte multă lume divorțează, se desparte, se căsătorește. Eu eram căsătorit de 7 ani, din 2005. Am decis să vorbesc despre acest lucru, dar am hotărât asta destul de greu. Vreau să spun e că atât pentru fanii mei, cât și pentru fanii Cristinei, am luat decizia să vin. Am vrut să audă din gura mea ce am de spus”, a declarat atunci Denis Ștefan. Acesta a continuat: „E greu de spus de când nu a mai mers căsnicia mea. Atât timp cât doi oameni locuiesc împreună, noi am locuit 13 ani, apar probleme, iar noi nu am reușit să le rezolvăm. Sunt nişte acumulări care au dus la această despărțire. Atât eu, cât și Iuliana suntem doi oameni maturi. Am divorțat în condiții amiabile la notar.”

Citește și:
Fanii Andreei Bănică îi reproșează că a apelat la intervenții estetice

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people