Această greșeală de scriere dintr-un titlu despre Julia Roberts te va amuza cu siguranță

Un titlu dintr-un ziar a devenit viral după o greșeală de scriere... amuzantă.

Această greșeală de scriere dintr-un titlu despre Julia Roberts te va amuza cu siguranță

Un ziar local din Jamestown, New York, The Post-Journal, a devenit mult mai popular după ce a publicat un articol despre cariera actriței Julia Roberts, în vârstă de 51 de ani.

Dincolo de detaliile despre cariera de mai bine de 30 de ani a actriței, în articol s-a strecurat și o greșeală de scriere care a făcut ca totul să devină mult mai amuzant. Mai exact, greșeala se afla chiar în titlu și este una care a atras atenția imediat.

„Julia Roberts consideră că viața și găurile ei se îmbunătățesc odată cu vârsta” este titlul care a devenit viral. Evident, autorii și-au dorit să spună că „Julia Roberts consideră că viața și rolurile ei se îmbunătățesc odată cu vârsta”, însă deși a fost publicată varianta corectă o zi mai târziu, imaginile cu primul titlu au circulat peste tot pe Twitter.

https://twitter.com/eadavisus/status/1071797333497647104

În articol, Julia a vorbit despre cum vârsta i-a adus o posibilitate mai mare de a găsi roluri mai complexe.

„Știi, sunt fericită și mă distrez acasă, așa că ar fi nevoie de un efort mare pentru ca cineva să zică: ‘Uite, poți juca rolul ăsta în care ești fericită și te distrezi.Ei bine, fac asta doar acasă”, a declarat actrița.

Julia Roberts a făcut o declarație similară în octombrie, când a zis că are prea multă „experiență de viață” pentru a mai juca în comedii romantice. Ea a declarat că nu va mai juca probabil în alte comedii romantice după rolurile de succes din „Pretty Woman” și „Notting Hill”, deoarece nu mai poate juca convingător un personaj naiv.

„A sosit un punct în cariera mea în care oamenii au crezut că vreau să fac comedii romantice, pe care le iubesc, iubesc să joc în ele, iubesc să mă uit la ele, dar câteodată acestea pur și simplu nu mai funcționează după o anumită experiență de viață,” a declarat ea pentru Entertainment Tonight.

Citete și:
Salariile fabuloase – dar foarte diferite – pe care le primesc Jennifer Aniston și Julia Roberts pentru noile lor roluri TV

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people