Această fotografie cu Regina Elisabeta a II-a și Boris Johnson a făcut înconjurul Internetului

Regina Elisabeta a II-a și Boris Johnson sunt protagoniștii unei fotografii care a făcut înconjurul Internetului, iar reacțiile fanilor sunt pe măsură.

Această fotografie cu Regina Elisabeta a II-a și Boris Johnson a făcut înconjurul Internetului

Chiar dacă traversăm cu toții o perioadă destul de dificilă, nu ar trebui să ne pierdem simțul umorului. Pe contul oficial de Instagram Royal Family a apărut un colaj inedit cu Regina Elisabeta a II-a și prim ministrul britanic Boris Johnson în timp ce aceștia vorbeau amândoi la telefon.

Și cum toți trebuie să stăm acasă și să evităm contactul cu restul persoanelor din jurul nostru pentru a preveni răspândirea coronavirusului, am putea spune că imaginea de mai jos exemplifică perfect acest mesaj. „Regina a ținut astăzi ședința pe care o are săptămânal cu prim-ministrul prin telefon. Majestatea Sa era la Castelul Windsor.”

Și cum era de așteptat, fanii nu au întârziat să comenteze și au avut reacții extrem de amuzante atunci când au văzut această fotografie. „Credeam că este un meme, iar după am văzut sursa imaginii”, „Cu siguranță vor apărea și meme-uri”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Pe Twitter însă, foarte mulți fani au fost extrem de impresionați de telefonul pe care îl avea Regina Elisabeta a II-a, fiind unul vechi. „Îmi place telefonul pe care îl are Majestatea Sa”, „Wow, telefoanele astea încă mai există?, „Nu am mai văzut astfel de telefoane de foarte mult timp!!”, „Wow, încă se mai folosesc telefoanele astea?”

De asemenea, o parte dintre fani s-au gândit și la sănătatea Reginei Elisabeta a II-a, dat fiind faptul că în urmă cu o zi Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta și soția sa, Ducesa de Cornwall, sunt autoizolați în Balmoral, Scoția. Conform purtătorului de cuvânt de la Palatul Buckingham, „Regina se simte bine. Ea l-a văzut ultima dată pe Prințul Charles pe data de 12 martie și urmează toate sfaturile și recomandările corespunzătoare în ceea ce privește starea ei de sănătate.”

Citește și:
Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people