A murit Cornelia Catanga. Artista era internată în spital cu COVID-19

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, fiind internată la Spitalul Universitar din București cu Covid-19.

A murit Cornelia Catanga. Artista era internată în spital cu COVID-19

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a decedat la vârsta de 63 de ani, artista fiind internată la Spitalul Universitar din București cu Covid-19.

Anunțul trist a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o vineri dimineața pentru a-i da vestea. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat”, a declarat Mara Bănică pentru un post TV.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai precizat Mara Bănică în același interviu.

În vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America. Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

Citește și:
Informații esențiale despre vaccinare. Ce trebuie să știi dacă suferi de anumite boli și ce reacții adverse pot apărea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people