A fost lansata colectia de timbre Oscar de la Renta

Saptamana aceasta a fost lansata colectia de timbre Oscar de la Renta in onoarea celebrului designer, la eveniment fiind prezenta si Hillary Clinton.

A fost lansata colectia de timbre Oscar de la Renta

Daca iti era dor sa trimiti scrisori sau pur si simplu ti-ai dori sa iti reimprospatezi colectia de timbre, acum ai un motiv in plus sa o faci, deoarece ieri a fost lansata colectia de timbre Oscar de la Renta, un eveniment emotional ce a avut loc la Grand Central Terminal, New York.

Cele 11 timbre puse la vanzare reprezinta detalii din celebrele creatii, precum si un portret al acestuia, realizat de Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin. Putini stiu insa ca designerului nu ii placeau fotografiile cu el insusi, aceasta imagine fiind singura despre care ar fi zis ca il avantajeaza.

Crearea acestei colectii de timbre a durat doi ani si va putea fi cumparata din Statele Unite, modelul cu portretul lui Oscar de la Renta costand aproape 6 dolari.

La eveniment au fost prezente numeroase persoane importante din lumea modei si nu numai, precum Anna Wintour, Michael Bloomberg, fostul primar al orasului, si Hillary Clinton. Intreaga ceremonie a fost plina de momente emotionale, de la povestirea amintirilor Annei Wintour cu regretatul designer la discursul lui Hillary care aminteste de originea designerului, in contextul controversatelor masuri luate de Donald Trump.

Citeste si:
Oscar de la Renta colectia toamna iarna 2016-2017

Fosta candidata la alegerile prezidentiale din 2016 a aparut la eveniment imbracata intr-o culoare puternica, un palton roz aprins alaturi de o pereche de pantaloni negri.


Hillary Clinton a vorbit despre prima intalnire cu designerul, despre momentele petrecute alaturi de familia acestuia, precum si despre originea sa: „Oscar de la Renta a fost un imigrant si nu suntem noi toti mandri si recunoscatori ca a fost?'. La final ea a spus ca trebuie lasati sa existe cat mai multi imigranti care isi arata dragostea fata de America, la fel cum a facut-o designerul in fiecare zi.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people