A fost dezvăluit motivul pentru care Prințul Philip al Marii Britanii, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital

Prințul Philip al Marii Britanii, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital săptămâna trecută la recomandarea medicului său.

A fost dezvăluit motivul pentru care Prințul Philip al Marii Britanii, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital săptămâna trecută, la recomandarea medicului său. Ducele „nu se simțea bine”, potrivit Palatului Buckingham. Decizia de internare în spital este o „măsură de precauție”, iar ducele de Edinburgh rămâne în spital „sub observație și pentru odihnă”, a precizat Palatul Buckingham într-o declarație. Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, se află internat la spitalul King Edward VII din Londra.

Palatul Buckingham a dezvăluit acum, printr-o declarație oficială, și care este motivul pentru care Prințul Philip al Marii Britanii, în vârstă de 99 de ani, a fost internat în spital.

„Ducele de Edinburgh rămâne internat la spitalul King Edward VII unde primește îngrijiri medicale din cauza unei infecții. Se simte confortabil și răspunde la tratament, însă nu este așteptat să părăsească spitalul, nu în următoarele zile”, se arată în declarația oficială.

Surse apropiate familiei regale au precizat anterior că motivul pentru care Prințul Philip a fost internat nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

Luna trecută Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 99 de ani, au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, a anunţat oficial Palatul Buckingham, relatează Agerpres.

„Regina şi Ducele de Edinburgh au făcut astăzi vaccinurile anti-COVID-19”, se arată în declarația dată publicității de Palatul Buckingham și citată de agențiile internaționale de presă.

O sursă apropiată familiei regale a declarat că vaccinurile au fost administrate de către un medic de familie la reşedinţa regală de la Castelul Windsor.

Prințul Philip a decis să se retragă din viața publică în anul 2017, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham. După această decizie, Prințul Philip și-a împărțit timpul între proprietățile Reginei Elisabeta a II-a din Sandrigham, Wood Farm, Palatul Windsor și reședința de vară din Balmoral.

Citește și:
Actorii din The Crown reacționează la criticile aduse serialului de către familia regală britanică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people