A fost anunțat primul proiect al Prințului Harry și al lui Meghan Markle pentru Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit subiectul primului lor proiect cu Netflix, după ce anul trecut au semnat un acord cu platforma de streaming.

A fost anunțat primul proiect al Prințului Harry și al lui Meghan Markle pentru Netflix

După cum știm deja, în luna septembrie a anului trecut, a fost anunțat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma de streaming Netflix. 

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit și despre ce va fi primul lor proiect. Ei bine, acesta va aduce în atenție una dintre cauzele speciale în care Harry s-a implicat de-a lungul timpului. Este vorba despre Invictus Games (Jocurile Invictus), o competiție globală fondată de Prințul Harry în anul 2014, pentru veteranii cu dizabilități.

Heart of Invictus va fi un documentar produs în parteneriat cu Archewell Productions pentru Netflix. Potrivit Variety, documentarul va urmări un grup de competitori internaționali, care au fost răniți în serviciul militar ori s-au confruntat cu diverse boli și a căror viață a fost schimbată și care se pregătesc pentru Jocurile Invictus din Haga, Olanda, eveniment care acum urmează să aibă loc în 2022. Prințul Harry va apărea și el pe în documentar.

Prințul Harry a făcut și primele declarații despre acest nou proiect în care va fi implicat. „Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la o combinație de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie le va oferi comunităților din întreaga lume o perspectivă către poveștile emoționante și inspiraționale ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor.”

„Fiind prima serie a lui Archewell Productions cu Netflix, în parteneriat cu Fundația Invictus Games, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria care va urma sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă”, a adăugat Prințul Harry într-un comunicat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regizorul britanic Orlando von Einsiedel și producătoarea Joanna Natasegara vor regiza acest documentar.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat anul trecut un acord pe mai mulți ani cu Netflix. Compania lor de producție este pregătită să realizeze documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming. La vremea respectivă, surse citate de presa de peste Ocean susțineau că acest contract semnat de cei doi ar putea valora chiar și 150 de milioane de dolari. 

Citește și:
Ce i-a propus Regina Elisabeta lui Meghan Markle atunci când a intrat în familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video