7 reguli ciudate de etichetă pe care Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să le respecte în ziua nunții

O nuntă regală implică multe reguli, foarte multe reguli, iar unele dintre ele sunt cu adevărat neobișnuite.

7 reguli ciudate de etichetă pe care Meghan Markle și Prințul Harry trebuie să le respecte în ziua nunții

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se apropie rapid, iar fanii deja fac numeroase pariuri cu privire la rochia pe care o va purta mireasa, cine va fi domnișoara de onoare sau cine va cânta la nuntă.

Există însă unele obiceiuri pe care le vom observa cu siguranță pe 19 mai:

Buchetul de mireasă al lui Meghan trebuie să conțină mirt


Mirtul este considerat planta dragostei, iar alegerea lui pentru buchetul de mireasă este un trend lansat de Regina Victoria și, de atunci, fiecare buchet regal de mireasă l-a conținut. Nu este însă vorba de orice fel de mirt, ci unul care provine din arbustul pe care chiar Regina Victoria l-a plantat în ziua nunții sale.

Este cunoscut deja faptul că Meghan a decis, în memoria Prințesei Diana, ca buchetul ei de mireasă să conțină trandafiri albi, dar cu siguranță mirtul va fi prezent.

Mireasa va depune buchetul la Mormântul Războinicului Necunoscut (The Grave of the Unknown Warrior)

Regina Mamă Elisabeta a procedat în acest mod în timpul nunții sale cu Regele George VI în 1923 ca un tribut adus fratelui său Fergus, care a fost ucis în timpul Primului Război Mondial.

În 2011, buchetul de mireasă al lui Kate Middleton a fost depus la Mormântul Războinicului Necunoscut din Westminster Abbey și se preconizează că și Meghan va proceda la fel.

Mirele trebuie să poarte uniforma militară

Încă de la nunta Reginei Victoria, în 1840, toți bărbații din familia regală, inclusiv Prințul Charles, Prințul Andrew, Prințul Wiliam, au purtat uniforma militară la nunțile lor. Din acest motiv, este puțin probabil ca Prințul Harry, care a făcut parte din armata britanică, să nu respecte această regulă.

Familia regală trebuie să stea în biserică în partea dreaptă

Această regulă se aplică în cazurile în care mirele este cel care provine din familia regală. Dacă mireasa ar fi fost o prințesă, atunci familia regală ar fi trebuit să stea în partea stângă. Acest lucru nu este tocmai ciudat, această regulă se aplică și în cazul nunților tradiționale.

Verigheta lui Meghan trebuie să conțină aur celtic

În mod tradițional, verighetele regale sunt confecționate din Clogau sau aur celtic. Tradiția datează din 1923. Această tradiție a fost respectată și de Regina Elisabeta a II-a, de Prințesa Diana și chiar și de Ducesa de Cambridge.

La nuntă trebuie să se servească tort cu fructe

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă cu aromă de floare de soc și lămâie și va fi acoperit cu cremă de unt și flori naturale.

Însă va exista un al doilea tort, cu fructe, pentru a se păstra tradiția care a debutat la nunta Reginei Victoria. La nunta Prințului William cu Kate Middleton a existat un tort cu fructe de opt etaje, decorat cu 900 de flori din zahăr.

Va exista un portret oficial

Potrivit tradiției regale, Meghan și Prințul Harry vor poza pentru fotografii oficiale împreună cu ceilalți membri ai familiei regale. Acesta va fi primul portret în care Meghan va poza alături de întreaga familie regală britanică.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce arome neobișnuite au preferat cei doi

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people