De ce sunt atât de diferite primele luni ale lui Kate Middleton și Meghan Markle în familia regală față de cele ale Prințesei Diana?

Nu este deloc ușor să faci parte din familia regală, iar Kate Middleton și Meghan Markle știu asta, însă chiar și așa, lucrurile au fost diferite pentru Prințesa Diana.

De ce sunt atât de diferite primele luni ale lui Kate Middleton și Meghan Markle în familia regală față de cele ale Prințesei Diana?

După nunta lor, Prințul Charles și Prințesa Diana nu au participat la toate recepțiile organizate pentru ei (în timp ce Kate și Meghan s-au bucurat din plin de petrecerile organizate de Prințul Charles), ci au plecat în luna de miere în aceeași seară. Ei au pornit spre Broadlands, reședința familiei Mountbatten din Hempshire. Apoi Charles și Diana au pornit într-o croazieră de două săptămâni pe Marea Mediterană cu iahtul familiei regale, Britannia. Cei doi și-au încheiat luna de miere la Balmoral.

Diana i-a scris secretarei personale Jane Parsons că această lună de miere a fost oportunitatea perfectă pentru a se odihni după nuntă. Se pare că această perioadă petrecută pe iahtul familiei nu a fost atât de fericită pentru ei. Prințul Charles și-ar fi dorit ca Diana să citească și să picteze alături de el, însă ea prefera să înoate și să se bronzeze. Astfel, el și-a dat seama că nu aveau atât de multe în comun, ba chiar le-a spus unor prieteni că Diana are nevoie de ajutor, deoarece crede că are probleme. Ei au început să participe la primele evenimente oficial la câteva luni după întoarcerea din luna de miere.

Spre deosebire de Charles și Diana, fiul lor, Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton, au plecat în luna de miere la câteva zile după nuntă, iar cei doi au ales ca destinație Seychelles. William și Kate nu au oferit niciun fel de informație presei și au fost feriți de paparazzi. Primul lor angajament oficial a avut loc imediat după întoarcerea în Londra, cei doi având o întâlnire cu Barack și Michelle Obama. După o lună Ducele și Ducesa de Cambridge au pornit în primul lor turneu internațional.

Prințul Harry și Meghan Markle au așteptat și ei câteva săptămâni după nuntă pentru a pleca în luna de miere. La doar trei zile de la nuntă, ei au participat la primul lor eveniment oficial în calitate de soț și soție, la ziua Prințului Charles. Cei doi plecat în luna de miere în iunie în estul Africii, însă nimeni nu știe exact în ce țară.

După primele evenimente oficiale, Prințul Charles era mândru de Diana, însă relația lor nu a rezistat. Infidelitățile lui Charles, iubirea acestuia pentru Camilla, precum și diferența de vârstă și-au spus cuvântul în cazul celor doi, însă Diana a adus numeroase schimbări în familia regală, schimbări care le ajută și pe Kate și Meghan.

Meghan a avut deja parte de primul angajament alături de Regină, a călătorit cu aceasta cu trenul regal, o onoare pe care nici Prințul Harry nu a avut-o. Kate la rândul ei a mers singură într-un turneu internațional, iar cele două ducese arată cât de bine se descurcă în rolul său. Și, deși există o presiune din partea mass-media, putem spune că cele două Ducese își pot îndeplini mai ușor rolul datorită schimbărilor făcute de Diana.

Ele nu vor putea ocupa niciodată rolul Prințesei Diana, însă au avut grijă întotdeauna să îi onoreze amintirea.

Citește și:
Comparație Regală: Nunta Prințului William cu Kate vs. Nunta Prințului Harry cu Meghan

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people