50 Cele mai memorabile, iconice și fascinante ținute purtate de Prințesa Diana (GALERIE FOTO)

Pe 1 iulie 2021 Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani. Cu această ocazie, trecem în revistă câteva dintre cele mai stylish ținute ale Printesei. Pe lângă personalitatea ei, Prințesa Diana a mai impresionat cu look-urile sale pline de rafinament și eleganță regală, modestă uneori, dar foarte stylish întotdeauna.

Prințesa Diana continuă să fie o adevărată sursă de inspirație pentru cele mai multe dintre noi. Fie că o apreciem pentru frumusețea ei, pasiunea pentru modă sau devotamentul cu care s-a implicat în nenumărate organizații caritabile, Prințesa Diana va rămâne „Regina din inimile oamenilor', așa cum mai era numită.

Pe 1 iulie 2021, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, așa că am adunat doar câteva dintre cele mai iconice ținute purtate de aceasta, ținute care au impresionat și care continuă să fie și azi o sursă de inspirație.

Rochia albă de mireasă a Prințesei Diana, realizată de cuplul britanic David și Elizabeth Emanuel pentru fabuloasă nuntă regală din iulie 1981 este cu siguranță una dintre ținutele iconice purtate de îndrăgita prințesă. Rochia de mireasă este acum expusă la Palatul Kensington, fiind prezentată în cadrul expoziției „Royal Style in the Making', instalată în Orangery, o extensie a Palatului Kensington și poate fi vizitată în perioada 3 iunie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Una dintre cele mai memorabile rochii ale Prințesei Diana rămâne și cea neagră purtată în 1985 cu ocazia unei vizite în Statele Unite făcute de Diana și de soțul ei de la acea vreme, Prințul Charles, când președintele american de atunci, Ronald Reagan, a organizat o cină oficială, împreună cu soția lui, Nancy Reagan, în onoarea celor doi invitați regali. Unul dintre invitați a fost actorul John Travolta, care a și ajuns să danseze cu prințesa și care spune acum că dansul cu Prințesa Diana nu a fost în nici un fel regizat și că a fost pentru el un moment de basm.

Anul acesta se împlinesc 24 de ani de la moartea tragică, într-un accident de mașină, a Prințesei Diana, supranumită Prințesa Inimilor datorită actelor caritabile pe care le-a făcut în timpul vieții. Moartea ei a provocat multă durere în rândul admiratorilor, care aşază în fiecare an mii de buchete de flori la porţile Palatului Westminster.

Citește și:
TOP 20 cele mai scumpe rochii purtate vreodată de celebrități

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people