Concurs STUDIO FASHION HAIR – Decembrie


De fiecare data, sfarsitul anului aduce cu sine o serie de intrebari care mai de care mai elaborate: ce trebuie sa fac pentru un par sanatos si stralucitor? Care e cea mai buna coafura? Dar culoare? E bine sa fac o schimbare acum, in preajma sarbatorilor?

Piata produselor cosmetice ofera de fiecare data solutii, fie ca este vorba de tratamente la domiciliu, fie la un salon de infrumusetare  specializat si fiecare dintre noi decide ce este mai bine pentru podoaba sa capilara.

Iarna aceasta insa monotonia este sparta prin lansarea unui nou concept de ingrijire si tratare intensiva a parului printr-o tehnica revolutionara ce imbina aromoterapia cu fitoterapia si tehnica masajului capilar.

Pe scurt, este vorba despre HAIR SPA – un tratament si o atitudine ce au patruns de curand in cadrul HAIR FASHION STUDIO – prin lansarea gamei exclusiviste Keune So Pure.

Ce inseamna So Pure Hair Spa? Filosofia ce sta la baza acestui concept o reprezinta redarea sanatatii si revigorarea fibrei capilare, intr-o stransa legatura cu sanatatea scalpului si obtinerea starii de bine in general, cu ajutorul unor tehnici de masaj specifice, prin aromoterapie, produse naturale anume concepute si ambient fonic anume ales.

Tehnica So Pure Hair Spa reprezinta reechilibrarea balantei dintre mediul intern si mediul extern al organismului prin stimularea emotiilor si trairilor fiecarei personalitati in parte, fiecare client fiind unic.


Secretul sta in produsele gamei Keune So Pure concepute 100% in scopuri terapeutice si care in consecinta nu contin ingredienti, arome sau coloranti artificiali. Totul a fost atent studiat si testat in laboratoarele Keune – Olanda astfel incat de fiecare data experienta So Pure sa fie unica.

Imaginati-va ca  parul deshidratat si degradat in urma repetatelor tratamente chimice beneficiaza acum de un tratament-focus pentru redarea stralucirii si vitalitatii sale naturale prin aplicarea samponului cu ylang ylang si ulei de palmarosa, prin tehnica de masaj zig-zag si rotatie. Apoi, fibra capilara este acoperita de un strat protector de emulsie hidratanta, carei ii urmeaza elixirul revigorant iar in final un prosop cald invaluit un uleiuri esentiale sa imbrace cu grija capul. Totul, in acordurile linistitoare ale muzicii de relaxare.

Rezultatul terapiei este vizibil inca de la prima sedinta caci parul isi recapata flexibilitatea si stralucirea naturala specifica in timp ce starea de relaxare se instaleaza la nivel mental. In plus, o coafura reusita va incheia cu succes  vizita la salon!

Te asteptam la STUDIO FASHION HAIR pentru o sesiune de Hair SPA sau mai bine zis de rasfat total atat pentru par cat si pentru simturi!

Contact: STUDIO FASHION HAIR, Adresa: Blvd Natiunile Unite nr 3, Tel: 021 335 04 46
 

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, ne puteti contacta la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii vor fi anuntati prin email la adresa completata in profilul din site cum pot intra in posesia premiului, in luna urmatoare desfasurarii concursului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old