Concurs Perfect Face – August 2010

Inscrie-te la concurs! Castiga cu salonul de infrumusetare Perfect Face o pereche de extensii de gene si doua sedinte de intretinere a genelor.

Genele se aplica fir cu fir, printr-o procedura placuta, fara durere. Timp de 2 luni vei avea genele pe care ti le-ai dorit intotdeauna, dese, arcuite. Ele nu necesita machiajul si sunt rezistente la apa. In acest fel, te poti trezi in fiecare dimineata cu o privire radianta.

Vrei ca ochii tai sa fie conturati si privirea patrunzatoare ? Apeleaza la un mic artificiu – extensiile de gene. Perfect Face iti face o propunere cum putine mai gasesti – Xtreme Lashes. Gene care se aplica fir cu fir pentru un efect si o forma naturala. Nu trebuie sa le acorzi un tratament special poti face sport, poti inota sau poti merge la sala, ai accesul permis la toate si timp de doua luni ochii tai vor arata impecabil. Firele de gene sunt sintetice, iar forma lor urmareste curba genelor naturale, nu este vizibila nici o fixare. Astfel ele au un efect absolut natural. Si inca ceva ! Poti spune adio rimelului. Deoarece noile tale gene vor arata in permanenta proapsat rimelate.

  • Suna la 031. 4255195, 0744 167 384 si fa-ti o programare. La Perfect Face – Bd Alexandru Ioan Cuza, numarul 15.

Salonul de frumusete Perfect Face

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Atentie, concursul este valabil doar pentru participantii din Bucuresti!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe site-ul www.Elle.ro este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old