Concurs Insolance – Iunie 2010

Participa la concurs si poti castiga una din cele doua rochii de ocazie oferite de www.insolance.ro!


INSOLANCE
se dedica cautarii tinutei perfecte pentru momentele speciale din viata ta.

INSOLANCE intelege prea bine nevoia de timp si de aceea a creat un nou serviciu, respectiv "Probeaza acasa fara costuri". Iti aduce stocul de rochii de ocazie la adresa indicata de tine, acasa sau la birou, unde poti proba impreuna cu prietenele tale fara sa platesti costuri de deplasare si fara obligatia de a face vreo achizitie. Economisesti timp, bani, eviti nervi intansi la maxim intr-un trafic aglomerat si oboseala alergarii din magazin in magazin in cautarea rochiei perfecte.

Insolance este prima firma din Romania care iti ofera astfel serviciul “probeaza acasa” rochia pe care ti-o doresti pentru clientii din judetul Prahova si din Bucuresti.

Nu vrei sa iti cumperi o rochie? Nu vrei sa cheltui o mica avere pe ceva mult prea frumos pentru a o putea purta in toate cele 360 zile ale anului? Mai ai o varianta: inchiriaza! Si daca ajungi sa te indragostesti de ea, apare si optiunea tentanta de a o cumpara si pastra.

Rochiile oferite spre inchiriere (numai in Ploiesti) sunt in conditii excelente, nu prezinta semne de uzura, echipa Insolance se ocupa de calcatul si curatatul rochiilor de ocazie inchiriate, iar stocul lor este in permanenta reinnoit pentru a oferi clientelor calitatea pe care si-o doresc.

Acordam o mare atentie detaliilor, alegerii materialelor si modelelor rochiilor oferite, acordam gratuit consultanta privind vestimentatia clientelor noastre, accesoriile potrivite precum si retusurile necesare, iar consilierii nostri dedicati se vor asigura ca experienta ta de shopping sa fie unica.

Vezi mai multe rochii de ocazie pe www.insolance.ro.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic (in limita unui vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu.
Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro. Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului – INSOLANCE – in urmatoarele doua luni de la incheierea concursului.
In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor de la posta. Site-ul www.elle.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe site-ul www.elle.ro este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old