Concurs Editura HUMANITAS – Iulie 2010

Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 5 carti Fructul pasiunii oferite de Editura HUMANITAS!


FRUCTUL PASIUNII
Autor: Karel Glastra van Loon

Humanitas Fiction
Colectia Raftul Denisei

Armin Minderhout e tatal unui baiat de treisprezece ani. Monika, iubirea vietii lui, a murit cu zece ani in urma, iar el traieste acum cu Ellen, cea mai buna prietena a Monikai. Cei doi ar vrea sa aiba un copil impreuna si, fiindca nu reusesc, se supun unui test de fertilitate, din care rezulta ca Armin sufera dintotdeauna de o boala rara congenitala, care-l impiedica sa procreeze. Aceasta descoperire ii da viata peste cap: cine e tatal adevarat al copilului pe care Armin il considerase fiul lui?

E numai una din multele intrebari ce redeschid in el ranile trecutului si arunca o umbra de indoiala asupra povestii de iubire pe care a trait-o cu Monika. Armin porneste in cautarea tatalui biologic al copilului sau – „faptasul“ –, iar revelatia din final va fi pe cat de neasteptata, pe atat de teribila.

Daca prima parte a romanului e o superba si dureroasa evocare a iubirii pierdute, descoperirea socanta a protagonistului transforma Fructul pasiunii intr-un thriller psihologic ametitor si totodata intr-o meditatie despre sensurile profunde al paternitatii.

Bestsellerul international Fructul pasiunii, primul roman al lui Karel Glastra van Loon, a aparut in 1999 in Olanda si a fost publicat, ulterior, in 35 de tari, devenind cea mai tradusa carte olandeza din toate timpurile.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic (in limita unui vot pe zi). Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului

 

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe site-ul www.Elle.ro este disponibil gratuit in pagina Regulament.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old