Concurs AVON – Noiembrie 2010

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 premii de la AVON: Apa de parfum Outspoken by Fergie + Ruj cu luciu de buze + Mascara!

concurs Avon Cosmetics

Apa de parfum Outspoken By Fergie de la Avon
Avon Cosmetics aduce un plus de stralucire in portofoliul sau de parfumuri cu un nou nume celebru: Fergie, vocea feminina a formatiei pop Black Eyed Peas.

Fergie descrie parfumul ca fiind „proaspat si fermecator. Femeia care il va purta se va simti increzatoare si nu-i va fi teama sa fie observata.

„Sunt incantata sa creez primul meu parfum alaturi de Avon. Caut mereu noi metode de a comunica cu publicul si un parfum e o ocazie perfecta sa le transmit fanilor mei incredere si originalitate. Sunt mai rock’n’roll decat alti artisti si Avon mi-a permis sa fiu asa cum simt. Imi pare extrem de bine ca am fost cooptata de un brand atat de puternic, care sprijina femeile din toata lumea.”, declara artista.

Apa de parfum Outspoken By Fergie face parte din categoria aromelor floral fructate (afine, tuberoza, note de piele)

Ruj cu luciu de buze incorporat de la Avon
Avon iti ofera acum un ruj cu luciu de buze incorporat, disponibil in 8 nuante. 3 efecte, un singur produs. Il poti folosi ca un ruj simplu, poti folosi doar luciul de buze sau le poti combina ruj si luciu pentru un efect dublu, culoare si stralucire.

Mascara SuperCurlacious
E timpul pentru arcuiri nazdravane! Mascara Supercurlacious arcuieste genele cu pana la 200%, creand efectul optic de marire a ochilor. Genele nu se lipesc, arcuirea rezista timp indelungat si aplicarea este extrem de simpla datorita periei inteligente.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig!

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old