Castiga un curs profesional de HAIRSTYLING oferit de UNIVERSUL DALLES GO!

Raspunde la intrebare si castiga un curs profesional de hairstyling! ELLE.ro impreuna cu Universul DallesGO iti ofera oportunitatea de a face primul pas in cariera de haistilist.

Universul DallesGO lanseaza sesiunea de primavara si adauga in portofoliu cursul de Hairstyling. Cursul constituie primul modul de specializare, fiind destinat atat celor care vor sa-si construiasca o cariera in domeniu, cat si celor care vor sa descopere formule de tratament si de styling profesional a parului.

Cursantii primesc consultatii personalizate, descopera ultimele tendinte in haircut, styling si colorare in acord cu trasaturile lor si isi formeaza mana realizand o colectie de coafuri si tunsori pret-a-porter, sub indrumarea unui specialist.

Cursurile poarta amprenta Rodicai Sandu. Profilul profesional o pozitioneaza pe Rodica printre cei mai respectati hairstylisti din Bucuresti. Primii sai pasi in cariera au fost facuti in anul 1988. Rodica se numara printre cei mai experimentati traineri din echipa Matrix by L’Oreal. Experienta sa de hairstilist este dublata de cea de profesor.

Energica si organizata, optimista si dedicata, Rodica sustine un curs intensiv, in care pasiunea cu care isi construieste cariera creeaza oportunitati de invatare pentru persoanele care urmaresc sa se specializeze in acest domeniu.

Cursul va avea loc in fiecare zi de luni, incepand cu ora 18:30, timp de 12 saptamani.

Cursul introductiv este programat sa se desfasoare pe data de 23 aprilie.

Mai multe detalii poti obtine pe site-ul www.dallesgo.ro

Concursul se incheie in data de 10.04.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old