Castiga un curs de Fotografie oferit de DallesGo!

Participa la concurs si poti castiga un curs de Fotografie oferit de DallesGo!


CURSUL DE FOTOGRAFIE
Cursurile de fotografie sunt destinate celor care isi doresc sa se initieze in tot ceea ce inseamna comunicare vizuala, intr-un domeniu in care lucrurile se schimba continuu. Vei avea la dispozitie cele mai bune echipamente si unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniu care iti vor dezvalui trucurile legate de imagine in moda, dar si modul in care comunici cu personajul din fata camerei, cum poti sa descoperi cea mai buna ipostaza a unui model sau cum poti crea o compozitie perfecta, doar cu ajutorul luminii.

Ionut Staicu
Ionut Staicu colaboreaza cu cele mai importante reviste de fashion & life style din Romania, imaginile sale pot fi vazute si in campaniile realizate de agentiile importante de publicitate, iar pentru talentul sau a fost premiat la numeroase concursuri locale si internationale (best print pentru "Silver Drum", best Dakino campaign etc.).

Mihai Musceleanu
Cariera sa este legata strict de domeniul fotografiei, a proiectat aparate foto si obiective, a predat la Universitatea de Arte din Bucuresti, a fost redactor sef la revista Fotografia si video, a publicat carti si albume de specialitate, a organizat zeci de expozitii, a participat la peste o suta de targuri internationale de fotografie, a organizat seminarii si workshop-uri de specialitate.

Oana Vasilache
A terminat Facultatea de Filozofie si s-a orientat apoi spre un domeniu artistic pe care il perfectioneaza cu fiecare editorial de moda pe care il realizeaza. Din 2007 este fashion editor la revista Glamour, insa a colaborat, de-a lungul anilor, cu nenumarate reviste de fashion locale. In cadrul cursurilor de fotografie de moda, o sa te introduca in atmosfera unei sedinte foto desfasurata la cel mai inalt nivel profesionist.

Concursul se va desfasura in perioada 3-25 martie 2011 si este dedicat doar persoanelor din Bucuresti, cursurile desfasurandu-se in Bucuresti pe o perioada de 12 saptamani. Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail sau telefonic cum poate intra in posesia premiului.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului (nume, adresa) sa fie corecte si complete, pentru a nu fi descalificati in cazul castigarii unui premiu. Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro. Va rugam sa cititi si regulamentul site-ului Elle.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old