Castiga tinute LA FEMME in perioada 26 octombrie-27 noiembrie!

Participa la concurs pe forumul ELLE.ro si poti castiga unul dintre cele 5 vouchere de 210 lei fiecare, cu care veti putea achizitiona produse din magazinele La Femme.

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local.

La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic-trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta.

Istoria magazinelor La Femme incepe in anul 1994, cand in Pitesti se deschide primul magazin. Anul 1997 aduce magazinul cu numarul doi, in Bucuresti pe Calea Victoriei 16 – 20, Pasajul Villacrosse, al treilea magazin fiind deschis in 1999, in Piata Rosetti din Bucuresti, pe strada Jean Louis Calderon 1-5. Si in Pitesti apare necesitatea dezvoltarii, astfel ca al doilea magazin La Femme este inaugurat in 2001, intr-o pozitie ultracentrala, pe Calea Bucuresti numarul 1.

Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata, si servicii profesionale. In 2003 apare al cincilea magazin in Centrul Comercial Orhideea iar acum este deschis si al saselea in Baneasa Shopping City. Conceptul de boutique chic& trendy este mentinut in continuare si in acest nou magazin.

In ideea extinderii brandului si in alte orase ale tarii, La Femme vine in intampinarea clientelor din Constanta, deschizand in 2006 primul magazin din acest oras – in Complexul Comercial Tom (magazinul numarul 7), iar cel mai nou magazin este deschis in octombrie 2009 in mall-ul Afi Palace Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2, o noua imagine chic & trendy a magazinelor La Femme in Bucuresti.

Poti vedea tinutele La Femme si pe www.lafemme.ro.

PARTICIPA LA CONCURS PE FORUMUL ELLE.RO!


Concursul se incheie in data de 27 noiembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Castigatoarele acestui concurs sunt: Caldare Veronica (Bucuresti), Rusu Elena (Bucuresti), Amza Alina (Bucuresti), Nichitean Mirabela (Mihiveni/Suceava) si Rosu Mihaela (Lupeni/Hinedoara).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old