Castiga seturi de bijuterii oferite de TRIA ALFA!

Participa la concurs raspunzand la cele 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 3 seturi de bijuterii oferite de TRIA ALFA!


De peste 10 ani, TRIA ALFA exista pe piata romaneasca de bijuterii de fantezie ca unic producator si exportator. Structurata sa functioneze in sistem de productie de serie mare si foarte mare, cerintele pietei i-au modificat in timp profilul; in prezent TRIA ALFA produce serii mici si unicate de bijuterii de fantezie, in colectii sezoniere, realizate de tinerii designeri ai firmei, colectii care se regasesc in magazinele TRIA ALFA din Bucuresti iar in orasele principale din tara prin intermediul partenerilor sai.

De asemenea, TRIA ALFA ofera libertate de creatie tuturor clientilor, care isi pot comanda propriul design in functie de ocazie, stil sau personalitate. Bijuteriile se realizeaza exclusiv cu cristale Svarowski, sticla de Murano, pietre semipretioase si sunt aurite si argintate cu Au 24 K si respectiv Ag 1000.

Originalitate si indrazneala, clasic si modern, TRIA ALFA incearca sa aduca toate aceste atribute in atentia celor pasionati de bijuterii de fantezie, fabricate integral in Romania.

Vei aprecia, cu siguranta, creatiile TRIA ALFA nu doar pentru ca esti pasionata de bijuterii, de felul in care acestea iti pot schimba tinuta si pot spune foarte multe despre tine, ci si pentru ca atributul principal al colectiilor este originalitatea.

Concursul se incheie pe data de 16 martie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old