Castiga produse pentru ingrijirea parului Alterna Caviar oferite de Ecovital!

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 4 premii oferite de Ecovital cuprinzand cate un set de produse Alterna Caviar (Caviar Perfect Blowout Crème 75 ml si Caviar Working Hairpsray 225 ml).

Pentru un styling perfect drept urmeaza recomandarile lui Michael Shaun Corby, expert in folosirea produselor Alterna Caviar, si vei obtine un look de vedeta:

1. Aplica CAVIAR Perfect Blowout Creme pe parul umed (doar sters cu prosopul) de la radacini pana la varfuri, apoi pieptana-l, intinzandu-l bine. Vei obtine un par drept drept cu un luciu puternic.

2. Pentru a usca parul drept foloseste o perie circulara cu diametru mare si intinde bine suvitele in timpul uscarii. Pentru un plus de volum indeparteaza in sus peria pe care ruleaza suvita de par, uscand dedesupt spre radacina parului.

3. Aplica la final CAVIAR Working Hairspray (ofera un nivel mediu de fixare si se elimina usor prin perierea ulterioara a parului).

Sfat Michael Shaun Corby: Samponeaza cu Caviar Sampon Hidratant si aplica apoi Caviar Balsam Hidratant pentru un efect ultra hidratant, pregatind perfect parul pentru uscare.

Produsele Alterna se pot gasi la standul Ecovital din cadrul Cosmetics Beauty Hair – Romexpo 15-18 septembrie 2011, sau pe www.ecovital.ro.

Concursul se incheie pe data de 30 septembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, Sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.
Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old