Castiga produse Olay Regenerist cu SPF 15 in perioada 1-10 iulie 2011!

Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul din cele 5 premii Olay constand intr-o lotiune de zi Olay Regenerist cu SPF 15!

Chiar daca este vara si te gandesti doar la plaje insorite, cocktailuri savuroase si seri racoroase petrecute cu prietenii, tu nu uiti cat de important este sa ai grija de tenul tau in fiecare zi. Esti o perfectionista si dragostea pentru frumos este scrisa in fiecare celula a fiintei tale. Pentru tine, a ramane frumoasa este a full day job si ai ca aliati ultimele tehnologii din produsele de ingrijire a pielii pentru a putea invinge semnele trecerii timpului. OLAY Regenerist este unul dintre acestia.

Formula OLAY Regenerist, cu un complex inovator cu amino-peptide, ajuta la regenerarea celula cu celula a pielii la suprafata, imbunatatind dramatic aspectul acesteia, fara proceduri chirurgicale. In plus, formula sa iti protejeaza tenul si impotriva efectelor daunatoare ale soarelui avand SPF 15.

Factorul de protectie solara (SPF) reprezinta cantitatea de radiatie pe care pielea o poate primi pana cand incepe sa se inroseasca, atunci cand folosesti o crema cu protectie, fata de situatia in care pielea nu este protejata. Astfel, daca in mod normal, fara protectie, pielea ta incepe sa se inroseasca, sa spunem, dupa 2 minute de stat la soare, prin aplicarea unei creme cu SPF 15 poti sta la soare de 15 ori mai mult, adica o jumatate de ora.

Textura produselor are un rol esential in crearea obiceiului de utilizare a produselor cu factor de protectie. Astfel, produsele cu SPF 15 sunt preferate datorita texturii usoare si absorbtiei rapide in piele. Un produs cu factor de protectie 15 blocheaza 93.3% din razele UV. Factorul de protectie solara inscriptionat pe orice produs poate fi eficient atata timp cat acesta este aplicat in doza necesara: 2 mg/cm2. In traducere libera, inseamna ca trebuie folosite aproximativ 0,5 grame de lotiune pentru fata si gat.

Asadar, cand iti pregatesti bagajul de vacanta, nu uita, pe langa tinutele vaporoase, palarie, ochelari de soare, revista preferata si lotiunea de zi OLAY Regenerist cu SPF 15. Pentru ca vara nu e completa fara protectia adecvata.

Nu mai astepta! Inscrie-te in concurs si poti castiga o lotiune de zi Olay Regenerist cu SPF 15 pentru a avea vara aceasta un ten protejat de efectele daunatoare ale soarelui!

Concursul se incheie pe data de 10 iulie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail cum poatre intra in posesia premiului.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old