Castiga produse de machiaj oferite de Boots/ No7!

 Participa la concurs raspunzand la 2 intrebari si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Boots/ No7, compuse fiecare din pudra stralucitoare No7, fard pleoape in 4 nuante No7 si o pensula profesionala de blush sau pudra!

No7 Protect & Perfect Intense este cea mai noua gama de produse cosmetice lansata de Boots.

Experimentati o gama de produse care actioneaza mai bine impreuna pentru atenuarea liniilor si ridurilor adanci si vei avea o piele cu aspect mai tanar in doar 4 saptamani.

Aplicati No7 Protect & Perfect Intense Ser de frumusete pe fata si pe gat in fiecare dimineata si seara, dupa curatare si tonifiere.

Pentru protectia pe parcursul zilei, aplicati in fiecare dimineata, dupa utilizarea serului, No7 Protect & Perfect Intense Crema de zi. Datorita continutului de SPF15 si protectiei UVA de 5 si complexului de antioxidanti, aceasta va ofera o protectie avansata impotriva efectelor zilnice de imbatranire prematura cauzate de soare si de mediul inconjurator. Tapotati No7 Protect & Perfect Intense Crema contur ochi in jurul conturului ochilor pentru a revitaliza si reinnoi pielea delicata din jurul ochilor.

Pentru o hidratare suplimentara pe timpul noptii, dupa aplicarea No7 Protect & Perfect Intense Ser de frumusete, utilizati No7 Protect & Perfect Intense Crema de noapte, conceputa pentru a netezi aspectul liniilor si ridurilor adanci in timpul somnului.

Solutia simpla pentru o piele cu adevarat stralucitoare, cu un aspect mai tanar.

Produsele No7 sunt disponibile in farmaciile Sensiblu selectionate.

 

Concursul se incheie pe data de 4 aprilie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica.
Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii, castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old