Castiga produse BIO oferite de Natural Paris!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre 5 seturi compuse fiecare dintr-o pudra bronzanta BIO Terre Caramel si o compozitie de uleiuri esentiale BIO Senzual, oferite de Natural Paris!

Castiga produse BIO oferite de Natural Paris!

Natural Paris este un brand dedicat in exclusivitate cosmeticelor BIO din Franta unde gasim marci precum Florame (cosmetica pe baza de uleiuri esentiale si aromaterapie BIO), Couleur- Caramel (make-up BIO )si Planet KID (produse BIO pentru ingrijire copii). Toate produsele sunt certificate ECOCERT si COSMEBIO, nu contin parabeni, OGM, derivati de origine petrochimica, parfumuri si coloranti sintetici. Sunt netestate pe animale si sunt FAIR TRADE.

Pentru un machiaj reusit si rezistent iti recomandam pudra bronzanta BIO Terre Caramel, de la Natural Paris.

Are compozitie 100% naturala, fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara phenoxyethanol sau produse derivate din petrol, fara PEG.

Obiectiv : Structurarea, modelarea sau conferirea unui efect bronzant.

Mod de aplicare : Se aplica cu pensula Blush(fard de obraz) pe anumite zone ale fetei, frunte, nas, pometi sau maxilare. Daca aplicati cu pensula de pudra, pe toata fata, veti obtine un efect bronzant. Pentru un rezultat perfect, utilizati Pudra bronzanta Terre Caramel dupa ce ati aplicat Pudra compacta sau Pudra libera de culoare neutra.

Pentru o ambianta delicata si rafinata care favorizeaza buna-dispozitia iti recomandam compozitia de uleiuri esentiale BIO Senzual. Are un parfum imbatator si uleiuri esentiale BIO de Ylang-ylang, Cedru, Portocala dulce, Mandarina, Bergamota, Geranium, Lamaie, Patchouli, Vetiver.

Produsele Natural Paris se gasesc in cele doua magazine din Bucuresti (Calea Victoriei, nr. 39 A, sector 1 si Intrarea Tudor Stefan, nr 48, sector 1) sau pe site-ul www.naturalparis.ro.

Concursul se incheie in data de 7.04.2012

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

Premiile vor fi expediate in termenul maxim de 3 luni de la extragerea castigatorilor.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 4 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old