Castiga lenjerie TRIUMPH in luna martie!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 6 premii oferite de TRIUMPH (modelul aferent fiecarui premiu va fi stabilit in functie de marimile castigatoarelor si stocul disponibil).


THE ULTIMATE SHAPE CREATEUR
Triumph lanseaza lenjeria Fashion Shapewear Spring / Summer 2011

Triumph confirma pozitia de leader mondial pe segmentul lenjeriei Fashion modelatoare prin noile colectii inovatoare: Lace Sensation, Retro Sensation and Smooth Sensation.

Shape Sensation” este lenjeria senzationala dedicata celebrarii feminitatii, specialistul in definirea frumusetii si modelarea intr-un mod atractiv a corpului feminin.
Cu Shape Sensation Spring/Summer 2011, lenjeria "shape wear" aduce in centrul atentiei modele din dantela si piese de lenjerie fara cusaturi, ce remodeleaza seducator corpul feminin.

Succesul seriei Shape Sensation din iarna 2010 se continua in trei stiluri: Lace Sensation – lenjeria shapewear din dantela strech (cu nivel mediu de modelare), Retro Sensation – lenjeria modelatoare cu design retro, confectionata din materiale high-tech (cu nivel mediu de modelare), precum si Smooth Sensation – nivel de modelare ridicat si look foarte trendy.

Toate ofera superconfort, se muleaza perfect, au nivele diferite de modelare, combinatii de culori si design trendy. Shape Sensation este aliatul perfect al oricarei femei care tine la lookul ei si doreste sa arate super si sa se simta fantastic stiind ca are o silueta sexy, un superdecolteu, o talie mai fina, abdomen superplat.

Concursul se incheie pe data de 04 aprilie 2011.

 

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

 

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

 

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

 

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

 

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old