Castiga in perioada 27 martie – 2 aprilie pachete de servicii pentru sanatatea ta, oferite de Medas!

Impartaseste-ne unul dintre secretele tale, care te mentin sanatoasa, si ai sansa sa castigi in perioada 27 martie - 2 aprilie, unul dintre cele 3 pachete de servicii medicale constand in consultatii+mamografii, oferite de MEDAS!

La MEDAS, Luna Femeii vine cu un buchet de oferte speciale! Pana pe 10 aprilie beneficiezi de 50% reducere pentru mamografia de san bilateral!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232. Promotia este valabila in clinica MEDAS Unirea.

In plus, daca ne impartasesti unul dintre secretele tale care te mentin sanatoasa, ai sansa sa castigi in aceasta saptamana unul dintre cele 3 pachete constand in consultatii+mamografii oferite de MEDAS.

Concursul este valabil in perioada 26 martie – 2 aprilie. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

Te asteptam la concurs!

Concursul se incheie in data de 02.04.2012

 

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old