Castiga cu BEAUTY ART SALON in luna august!

Imagineaza-ti cum ar fi daca ai avea eye-lineul perfect si discret trasat, buzele conturate si colorate discret, sprancenele fara cusur, iar dimineata cand te vei trezi nu vei mai avea nevoie de machiaj si de retusuri ale acestuia?

Acum, aceste dorinte pot deveni realitate! Raspunde la intrebarea din concurs, si poti castiga un machiaj semipermanent si un machiaj special, de eveniment!
 

Cine nu isi doreste mici corecturi, mici accentuari ale unor trasaturi, in special daca nu putem apela la un machiaj natural zi de zi? Unele dintre noi suntem foarte sportive, sau alergice la produsele de machiaj, sau pur si simplu avem un program prelungit la locul de munca si nu reusim sa tinem pasul! Machiajul semipermanent iti garanteaza eleganta uimitoare în orice moment.

Ce este de fapt machiajul semipermanent?

“In cosmetica, dermopigmentarea realizeaza evidentierea sau redesenarea formei si modificarea culorii anumitor linii ale fetei, mai ales ochii, sprancenele, gura. Impreuna cu aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, realizeaza combinatia perfecta pentru persoanele care doresc o estetica perfecta a fetei, dar nu au timpul necesar zilnic pentru realizarea unui machiaj impecabil”, spune Doamna Doctor Estetician Manuela Ravescu.

Acest tip de machiaj in scop cosmetic are urmatoarele indicatii:

  • accentuarea unor sprancene mai putin conturate, cu pilozitate rara;
  • corectarea si reconstructia unor forme neadecvate de sprancene;
  • reconstructia unor sprancene foarte rare sau absente datorita pensatului gresit sau a unor accidente;
  • la nivelul buzelor,daca se doreste accentuarea conturului,corectarea unor asimetrii,obtinerea unui aspect mai voluminos;
  • pentru ochi se pot realiza linii foarte fine pentru a da impresia unor gene dese,sau linii asemanatoare celor de eye-liner,de tus.

Impreuna cu specialistii de la Beauty Art Salon, vei alege culorile, se vor realiza masuratori atente, si un desen ca rezultat al acestor masuratori si potrivit cu forma fetei tale. Rezultatul va fi un machiaj cat mai natural, discret, dar care iti va contura trasaturile. Naturaletea ta va fi pus in evidenta fie ca te afli la sala de gimnastica, de dans, la inot, pe strada, la locul de munca sau chiar acasa.

Mai multe detalii despre aceste proceduri puteti gasi pe www.scoaladecosmetica.ro si pe www.salonbeautyart.ro.

Concursul este dedicat exclusiv participantilor din Bucuresti si se incheie pe data de 1 septembrie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old