Castiga crema anti-age UNA si Apa Termala Herculane de la Ivatherm!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 6 premii in seturi de cosmetice de la Ivatherm: crema anti-aging pentru fata UNA si sprayul cu apa termala Herculane.


Frumusetea e doar UNA. Ivatherm imbina inovatia stiintei cu traditia apei termale Herculane

Noi credem in frumusetea femeii la orice varsta. Pentru frumusetea sofisticata si rafinata  a femeii mature, special pentru a mentine aspectul tanar si sanatos al pielii, oferim pachetul de ingrijire compus din:

UNA, CREMA ANTI-AGING PENTRU FATA (flacon airless 50 ml)

Este solutia spectaculoasa de intinerire a pielii mature. Ingredientul sau inovator, PhytoCellTec™ Alp Rose, stimuleaza regenerarea epidermica prin vitalizarea celulelor stem din piele, sursa ei de reinnoire continua.

Complexul de ingrediente active (Matrixyl 3000, Untul de Cupuaçu si apa termala Herculane) reduce adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei. Pielea devine vizibil intinerita in 2 saptamani.

SPRAY APA TERMALA HERCULANE (100 ml)

Apa termala Herculane, bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg), respecta echilibrul osmotic al celulelor si este bacteriologic pura. Calciul actioneaza ca antiinflamator si are efect antialergic, Zincul si Cuprul au un rol cicatrizant si antiseptic, Magneziul are rol protector.

Foarte apreciata de dermatologi  pentru proprietatile ei calmante, antiiritante asupra pielii sensibile, ea favorizeaza cicatrizarea si protejeaza impotriva imbatranirii. Se poate folosi dupa ras, dupa epilare, pentru completarea demachierii si fixarea machiajului.

Concursul se incheie in data de 2 decembrie 2011.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old