Castiga costume de baie Triumph pentru o vara perfecta!

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 5 premii constand intr-un costum de baie Triumph.

Triumph Swim & Beach Collection Spring Summer 2011

Triumph Swim & Beach Collection Spring Summer 2011

Pentru ca fiecare destinatie are un cod nescris pentru piscina sau plaja, te invitam sa descoperi noua colectie Swim & Beach wear Spring/Summer 2011 – intr-un curcubeu de culori intense si imprimeuri grafice.

  • Curacao este un trend ce aduce mai aproape peisajul din Caraibe cu flori mari in imprimeuri grafice si culori indraznete ca turcoazul, coralul sau tonurile de verde.
  • Togo te plimba prin indepartata Africa, fiind un trend inspirat de savana, de animalele salbatice, motivele etno si apusurile pline de culoare: grafisme animal print, tonuri calde de rosu, orange si roz.
  • Miami este cea de-a treia poveste de vacanta, al fel de exotica, cu costume de baie in tonuri neon de albastru, galben sau verde.

Toate piesele colectiei Triumph, incluzand si Mix to Match si For Your Curves sunt structurate pe cele trei trenduri cromatice Curacao, Togo si Miami.

De asemenea, ca expert in Shapewear, Triumph iti propune costumele de baie cu efect modelator Mix to Match Shape care avantajeaza orice silueta.

Vino pe pagina de Facebook Triumph Romania, vezi galeria de imagini cu noile colectii de costume de baie si devino fan Triumph, in curand vei gasi si acolo un concurs.

Concursul se incheie pe data de 06 iulie 2011.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Popa Tatu nr. 36, sector 1, Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina
Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old