Castiga carti si seturi de imagini AVATAR cu ODEON HOME ENTERTAINMENT!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 30 premii compuse fiecare din cate o carte The Art of Avatar si cate un set de poze Avatar, oferite de ODEON HOME ENTERTAINMENT!

Pe 1 Decembrie, s-a lansat Avatar Editie de Colectie Extinsa pe 3 discuri.
Nu ratati discul Blu-ray cu Avatar Editie de Colectie Extinsa pe 3 discuri, care ofera o experienta suprema de inalta definitie pentru spectatorii de acasa. Recunoscut pentru imaginea si sonorul optim, imaginea, scenografia si efectele speciale magistrale ale filmului sunt de o claritate uluitoare pe Blu-ray.

De la lansarea in cinematografe in decembrie anul trecut, AVATAR continua sa faca istorie in industria filmului. Castigator epic al Globului de Aur si al premiului Oscar , este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pietele internationale.

Regizorul James Cameron duce publicul intr-o lume de neimaginat, unde un erou reticent porneste intr-o calatorie de izbavire si descoperire in timp ce duce o batalie eroica pentru a salva o civilizatie.

La concursul acesta, membrii inregistrati pot participa zilnic. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Extras din regulamentul site-ului:
Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului – ODEON HOME ENTERTAINMENT – in luna imediat urmatoare incheierii concursului. In cazul in care adresele completate in profilul din site sunt incorecte sau nu mai sunt valabile, premiile nu vor fi re-expediate castigatorilor in cazul returnarii lor de la posta. Site-ul www.e-Look.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate in intervalul de 3 luni din momentul incheierii inscrierilor/participarilor in concurs se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.
Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old