Castiga bilete de avion oferite de BLUE AIR in perioada 1 decembrie-15 ianuarie!

Care din destinatiile Blue Air enumerate mai jos vi se pare cea mai atragatoare pentru o vacanta?
Motivati alegerea pe forumul Elle.ro, in subiectul special creat, iar cele mai interesante si convingatoare 2 raspunsuri vor fi premiate fiecare cu cate un bilet de avion Blue Air, OPEN, catre orice destinatie operata, cu toate taxele incluse, plus cate un bagaj la cala!


Blue Air este smart. Pentru oameni smart.

Cu noi ajungi in 30 de destinatii, in toata Europa. Blue Air este o echipa ce lucreaza in echipa. Suntem cu zambetul pe buze, gata sa-i ajutam pe cei care au nevoie de bilete de avion, de oferte personalizate, de servicii prompte si flexibilitate. Vrei extra leg room, salon VIP sau poate vrei sa-ti iei in vacanta catelul sau pisica?

Cu Blue Air ai mai mult decat bilete de avion, ai solutii.

Mai multe pe www.blueairweb.com

Blue Air zboara din BUCURESTI spre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia, Venetia si Lisabona.

Blue Air opereaza zboruri si din BACAU, spre Londra, Milano, Paris, Roma, Torino, Dublin, Bologna, Bruxelles si Catania, iar din SIBIU, compania aeriana zboara spre Stuttgart.

Care din destinatiile Blue Air enumerate mai sus vi se pare cea mai atragatoare pentru o vacanta?
Motivati alegerea pe forumul Avantaje.ro, in subiectul special creat, iar cele mai interesant si convingatoare raspunsuri vor fi premiate fiecare cu cate un bilete de avion Blue Air, OPEN, catre orice destinatie operata, cu toate taxele incluse, plus cate un bagaj la cala!

PARTICIPA ACUM PE FORUMUL ELLE.RO!

Castigatorii au fost anuntati pe forum


Concursul se incheie in data de 15 ianuarie 2012.

Pentru orice nelamurire legata de concursurile online, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail concurs@edipresse.ro.

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil.

Premiile constau fiecare in cate un bilet de avion Blue Air, OPEN, catre orice destinatie operata, cu toate taxele incluse, plus cate un bagaj la cala; Biletele de avion oferite ca premiu de Blue Air trebuie solicitate si emise pana la data de 30.03.2012 si pot avea perioada de calatorie pana la 27.10.2012.

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail sau prin telefon, dupa incheierea concursului, care despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani. Premiile nerevendicate pana la data de 30.03.2012 se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula. Intreg regulamentul de participare si desfasurare a concursurilor organizate pe acest site este disponibil gratuit in pagina Regulament.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din old