Ziua Portilor Deschise @DallesGO

Daca vrei sa te convingi ca investitia intr-un curs after work o sa iti influenteze in mod pozitiv cariera, profesorii DallesGO te invita sa descoperi culisele celei mai cunoscute scoli after work din Bucuresti si iti stau la dispozitie sambata aceasta pentru orice intrebari si sfaturi profesionale!

Ziua Portilor Deschise @DallesGO

DallesGO a pregatit un eveniment creat special pentru toti cei pasionati de universul fascinant al industriilor creative si interesati sa urmeze unul dintre cursurile atent selectate in portofoliu. Daca vrei sa descoperi cele mai cool optiuni de a-ti urma pasiunea after work, salveaza-ti data de 17 mai in agenda!

Vino sambata, intre orele 12:00 si 19:00, sa ii cunosti pe specialistii care te vor ajuta sa alegi cursul potrivit pentru tine! Vei avea oportunitatea sa te angajezi in sesiuni interactive de smart networking si discutii one-to-one cu echipa si profesorii din proiect.

Pe langa selectia celor mai interesante cursuri din cele mai cool domenii ale momentului, participantii se vor bucurs de prezenta unora dintre cei mai respectati profesionisti din industria creativa precum Ionut Staicu, Ioana Manoiu, Diana Ionescu, Ovidiu Buta, Irina Markovits, Nick Barna, Patrizia Paglieri, Mugur Patrascu si altii.

Profesorii DallesGO sunt o prezenta spirituala si inspirationala, personalitatea lor dand savoare cursului pe care il coordoneaza, ceea ce contribuie semnificativ la atmosfera placuta si informala din timpul celor 3 luni de cursuri.

Start working on your dream' este mesajul cu care profesorii de top din cadrul scolii after work urmeaza sa te intampine sambata!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle