Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, sarbatorita si la Bucuresti

Societatea de Stomatologie Estetica alaturi de Clinica Stomatologica Trident si blend-a-med sarbatoreste Ziua Mondiala a Sanatatii Orale (ZMSO) prin campania sociala „Fericirea se masoara in zambete sanatoase!”

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, sarbatorita si la Bucuresti

In data de 12 septembrie a fiecarui an sarbatorim ZMSO (Ziua Mondiala a Sanatatii Orale); Aceasta zi s-a sarbatorit pentru prima oara in anul 2008, in urma unui demers initiat in 2007 de FDI (Federatia Dentara Internationala) si ADA (Asociatia Dentara Americana).

Plecand de la aceste premise Societatea de Stomatologie Estetica a initiat proiectul „Fericirea se masoara in zambete sanatoase”. Acesta – este de fapt o campanie sociala de informare si constientizare a populatiei in legatura cu sanatatea orala, campanie ce se afla la prima editie si care se desfasoara in Bucuresti. In cadrul acestei campanii, in data de 12.09.2012, pentru a marca ZMSO , in Piata Unirii se vor face testari gratuite pentru depistarea cancerului oral, campania continuand pana la finalul lunii in Clinica Stomatologica Trident (Dr.Leonte nr.8).

Campania „Fericirea se masoara in zambete sanatoase!” are ca si obiective informarea si constientizarea populatiei cu privire la:

  • importanta sanatatii orale si a vizitei periodice la controlul stomatologic;
  • modalitatile de prevenire a problemelor stomatologice, (printre care in mod special : cariile, cancerul oral si parodontopatiile)
  • alegerea corecta a pastei si a periutei de dinti- in functie de obiceiuri si necesitati; utilizarea corecta a acestora, alaturi de apa de gura.

Detaliile aferente campaniei Fericirea se masoara in zambete sanatoase veti gasi pe www.zmso.blogspot.ro sau la telefon 0726 ZAMBET – unde puteti suna si pentru programari- pentru testarile gratuite.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet