YSL te imbie cu noul Rouge Pur Couture Vernis a Levre

Rouge Pur Couture Vernis a Levre de la YSL este raspunsul perfect pentru femeile care isi doresc totul si care nu vor sa faca rabat de la nimc.

 

YSL te imbie cu noul Rouge Pur Couture Vernis a Levre

Buze pline de cele mai frumoase culori, nuante stralucitoare si care dureaza timp indelungat – un vis care devine realitate datorita noului Rouge Pur Couture Vernis a Levre de la YSL, in curand disponibil si in Romania.

Inr-un pretios ambalaj negru acest simbol al frumusetii se aplica cu ajutorul unei pensule cu o forma surprinzatoare, simpla si sofisticata in acelasi timp.

Ofera buzelor tale o stralucire captivanta si o culoare intensa, cu o textura care nu se estompeaza si nu se strange, o senzatie extraordinara de confort.

Rouge Pur Couture Vernis a Levre de la YSL – arma suprema a seductiei!

Acest produs revolutionar, unic, Rouge Pur Couture Vernis a Levre are la baza formula „Lifeproof Color Emulsion” care asigura hidratarea buzelor, o senzatie de lejeritate si o culoare superba si de durata.

Performanta formulei se asocieaza cu succes cu cea a aplicatorului. Avand o forma plata, el permita o aplicare omogena si deseneaza un contur precis.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty