Water Detox, cel mai avansat sistem medical de detoxifiere

E fashion sa faci detox. E de actualitate sa te ocupi de tine si de purificarea organismului tau, insa e si mai bine sa te decizi sa intreprinzi o astfel de actiune pentru trupul si sufletul tau.

Water Detox, cel mai avansat sistem medical de detoxifiere

Fii onesta cu tine insati si treci in revista cum te simti si cum te vezi in mod real in oglinda. Te plangi des de dureri de cap? De alergii, constipatie si metabolism incetinit? Te macina oboseala, celulita si gripa te ataca din ce in ce mai des? Atunci e cazul sa te intorci catre tine si sa iti acorzi o pauza.

La Synergy Day Spa, poti avea parte de cea mai discreta si confortabila sedinta de colonhidroterapie. Angle of Water. Este cel mai avansat sistem medical pentru o experienta de detoxifiere eficienta.

Vorbim despre o metoda blanda, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros. Cum? Cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum, la o temperatura si presiune optime. Daca ai indoieli, mai stai un pic. In cadrul sedintelor de hidrocolonterapie de la Synery Day Spa, ai parte de intimitate. Metoda este neasistata si foarte igienica. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.

Daca te hotarasti sa incerci hidrocolonterapia, sa te apropii de Angel of Water, trebuie sa stii ca beneficiezi de consultanta medicala si de o schema de tratament personalizata.

Pret: 350 lei/ sedinta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din health & diet