Vogue Italia: “I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga

Atunci cand un designer roman este mentionat timp de trei zile pe front page-ul unui site ca Vogue Italia se poate spune ca moda romaneasca a capatat valente noi. “I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga sunt noile coordonate in fashion prezentate de celebra revista de moda.

Vogue Italia: “I feel love…”, Ingrid Vlasov si Lady Gaga

“I feel love…” este colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week in octombrie 2010. Confirmarea pentru aceasta colectie lansata la Paris a venit si de la cea mai in voga artista a momentului – Lady Gaga, care i-a purtat creatiile.

Ingrid Vlasov: “Aparitia in Vogue reprezinta o confirmare a succesului pe care l-a avut colectia, dar este si o mare satisfactie personala!”

Ingrid Vlasov este singurul designer din Romania care va fi prezent, pentru a patra oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume.

Paris Fashion Week va avea loc in martie 2011, Ingrid Vlasov urmand sa-si prezinte colectia FW 2011/2012 pe 8 martie, in aceeasi zi cu nume importante ale modei – Chanel, Valentino si Alexander McQueen.

Aparitia in Vogue, asocierea cu Lady Gaga, dar mai ales un nou sezon la Paris, inseamna pentru Ingrid Vlasov o reconfirmare a talentului si succesului sau.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion