Viziune si creativitate by Romano Ricci

Romantina este povestea de dragoste moderna ce se petrece in Roma, iar aroma ei este precum un ultim sarut pe care il vei purta mereu in suflet.

Viziune si creativitate by Romano Ricci

Romano Ricci este o poveste despre stil si eleganta, cu note de parfum si stranse legaturi de familie. Stranepotul celebrei Nina Ricci, Romano a fost invaluit de spiritul creatiei inca din copilarie. Timp de sase ani a studiat arta parfumeriei, ca numai la 28 de ani sa lanseze propria casa de parfumuri – Juliette Has a Gun.

In mai 2011 Asociatia Franceza a parfumierilor acorda lui Romano, Premiul Special Fifi , ca recunoastere a talentului si creativitatii cat si a contributiei deosebite aduse parfumeriei de lux.

Primele creatii, Miss Charming si Lady Vengeance, au fost realizate alaturi de talentatul parfumier Francis Kurkdjian. Ulterior Romano decide sa continue proiectul singur si lanseaza Citizen Queen, Midnight Oud, Calamity J, Not a Perfume, Vengeance Extreme si cea mai recenta creatie, Romantina. Noul episod Juliette has a gun ofera o nota de frivolitate eroinei lui Shakespeare.

Romantina este povestea de dragoste moderna ce se petrece in Roma, iar aroma ei este precum un ultim sarut pe care il vei purta mereu in suflet. Florile de portocal, iasomia, trandafirul, irisul se imbina cu notele de osmanthus si patciuli pentru a crea un parfum de neuitat.

Prezente in Collete si Le Printemps in Paris, Harvey Nichols in Londra, Corso Como in Milano, Henri Bendel si The Plaza in Statele Unite si exclusiv in Romania in Beautik Haute Parfumerie, parfumurile Juliette Has a Gun ies din tipare si exploreaza noi teritorii si provocari.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty