Vinurile Lacerta, pentru cunoscatorii gusturilor rafinate

Producatorul de vinuri Lacerta Winery se lanseaza pe piata premium din Romania cu 9 sortimente de vinuri romanesti de cea mai inalta calitate. Vinurile Lacerta ofera o experienta complexa si armonioasa, adresandu-se iubitorilor de gusturi puternice, rafinate.

Vinurile Lacerta, pentru cunoscatorii gusturilor rafinate

“Povestea Lacerta incepe in podgoria Dealu Mare, pe un domeniu localizat intr-una dintre cele mai de succes zone viticole din Europa, pe aceleasi coordonate cu celebrele podgorii din zonele Bordeaux, Saint-Emilion si Toscana, zone recunoscute pentru vinurile cu gust bogat si catifelat. Prin produsele Lacerta de cea mai inalta calitate, dorim sa atingem un segment premium de consumatori care apreciaza rafinamentul si gustul deosebit al cupajelor vinului romanesc de calitate”, a declarat Walter Friedl, Reprezentant al grupului de proprietari, Lacerta Winery.

In prezent, portofoliul Lacerta este compus din 9 sortimente de vin, dintre care 6 albe si 3 rosii. Dintre acestea, cel mai spectaculos soi este Rheinriesling, un vin cu aroma de fan proaspat cosit si nuante fine de floare de tei, recomandat pentru preparatele din carne alba, peste, fructe de mare sau branzeturi speciale.

“Sa nu uitam ca vinul e mereu un pretext pentru o stare de spirit. A bea un pahar cu vin nu e niciodata un scop in sine. Atunci cand devii “apropiat” al vinului, incepi sa fii atent la fiecare detaliu care poate intregi o atmosfera si iti dai seama ca fiecare sortiment de vin are o personalitate diferita. Cand e vorba de vinuri, nimic nu e intamplator. De exemplu: in cazul Cabernet Sauvignon/Shiraz din cramele Lacerta, maturat in butoaie “barique” un an de zile-esenta de stejar ii adauga nuante de vanilie, cafea si condimente. In plus, strugurii procesati natural, fara vreo influenta mecanica, conduc la o aroma in care se disting menta, smochine, cirese si mure. Toate acestea contribuie la crearea unui vin cu personalitate rafinata care merita consumat cu carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata. Pe de alta parte, Rheinrieslingul este un vin echilibrat, complex dar in acelasi timp usor de inteles: deschizator de drumuri si creator de atmosfera distinsa”, explica Mihai Banita, oeneolog si director Lacerta Winery.

Tintind categoria premium, vinurile vor fi distribuite exclusiv prin retelele hotelurilor, restaurantelor si barurilor de lux, prin intermediul catorva magazine specializate, precum si prin intermediul site-ului www.lacertawinery.ro. Productia anuala se va face in numar limitat, cu accent pe calitate, si se adreseaza in aceasta faza exclusiv pietei din Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle