Victoria 46, primul magazin din Romania prezent pe Farfetch.com

Magazinul de lux Victoria 46, cel mai mare retailer roman de branduri high fashion, colaboreaza din acest sezon cu platforma internationala Farfetch.com, unde sunt reunite alte 200 de magazine din intreaga lume.

Victoria 46, primul magazin din Romania prezent pe Farfetch.com

Primul fashion luxury store din Romania se inscrie astfel in cea mai importanta retea de magazine multibrand, propunand consumatorilor de moda label-uri precum Alexander McQueen, Balmain, Lanvin, Stella McCartney, Jimmy Choo si Charlotte Olympia.

Cu 60 de milioane de vizite estimate pentru anul 2013 si peste 120.000 de clienti in 2012, Farfetch.com este o comunitate globala a iubitorilor de moda, ce pot acum urmari si cumpara selectia de produse Victoria 46.

“Propunerea Farfetch de a colabora cu Victoria 46 vine ca o oportunitate uriasa si un compliment si mai mare. Acestia au apreciat ca suntem partenerii ideali datorita mixului de branduri, selectiei deosebite a colectiilor, imaginii magazinului si nu in ultimul rand a faptului ca preturile pe care le practicam pe piata autohtona sunt aceleasi cu cele afisate international.”, a precizat Dorothy Constantin, managing director High Fashion Project.

Victoria 46 a aniversat in 2012 cinci ani de prezenta pe piata, noua locatie situata pe Calea Dorobantilor 126-130 fiind un pas esential pentru selectia consistenta de branduri ce acum se intinde pe 900 m2.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion