Veste buna pentru fashioniste: Zara a lansat magazinul online in Romania

Iubim cumparaturile online! Si cred ca multe dintre voi aveti aceleasi sentimente! Prin urmare, vestea ca Zara a lansat magazinul online in Romania nu a putut decat sa ne bucure enorm.

Veste buna pentru fashioniste: Zara a lansat magazinul online in Romania

Pe site-ul Zara, www.zara.com/ro, vei gasi gamele complete de produse pentru femei, barbati si copii, aceleasi pe care le cunosti din magazine.

Articolele oferite online au aceleasi preturi ca cele aflate in magazinele fizice Zara si poti opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea ta. In ultimul caz, livrarea este gratuita.

Nu trebuie sa ai temeri legate de diversele probleme tehnice cu care te-ai mai intalnit anterior. Poti utiliza orice browser, ai disponibila o linie gratuita a serviciului Relatii cu clientii sau contacta prin email biroul Suport clienti la orice ora pentru a rezolva orice nelamurire sau problema.

Ai nevoie doar de un card (Visa sau MasterCard) si, din momentul in care ai plasat comanda si pana ajung produsele la tine, vor trece 3-5 zile lucratoare (in cazul livrarii standard) si 2-3 zile, daca optezi pentru livrarea expres.

Mai ai nevoie de argumente suplimentare? Ai la dispozitie numeroase optiuni de filtrare a cautarii articolelor vestimentare (in functie de caracteristicile articolelor, culoare, marime, pret etc.), dar si fotografii, clipuri video, cataloage, pentru a-ti putea forma o parere de ansamblu despre game si modalitatile de asortare.

Shopping placut!

Madalina Frasineanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion