Verighetele Breuning, in magazinele You&Me

Bijuteriile Breuning sunt create pentru a spune povestea sentimentelor puternice, povestea emotiilor intense si a iubirii adevarate. De acum, una dintre cele mai spectaculoase colectii Breuning, Smart Line, va este oferita de magazinele You&Me.

De mai bine de 80 de ani, rafinamentul in materie de bijuterii si, in special, de verighete, este sinonim cu Breuning. Astazi, compania germana este cel mai mare producator independent de bijuterii, accesorii si verighete de pe continentul european.

Despre Breuning s-ar putea spune ca reprezinta chintesenta distinctiei in materie de bijuterii. De la elegante piese clasice care nu se demodeaza niciodata la bijuterii indraznete, mereu in pas cu ultimele tendinte, Breuning deschide o noua perspectiva asupra universului bijuteriilor, fie ca vorbim de cercei, inele, pandantive, brose sau bratari.

Rafinate si minutios lucrate, bijuteriile Breuning, din aur de 14 k si 18 k sau din argint, incrustate cu diamante, perle sau alte pietre, se adreseaza tuturor celor care doresc sa aduca un plus de farmec in viata de zi cu zi, a lor sau a celor dragi. Gandite sa fie o incantare pentru ochi, bijuteriile Breuning sunt de o calitate care se vede si se simte.

In 2011, la 84 de ani de la infiintarea companiei, traditia germana a inconfundabilelor bijuterii Breuning este mai vie ca oricand. Anual, maestrii bijutieri de la Breuning creeaza aproximativ 1700 de noi piese, acestea fiind rezultatul impletirii armonioase dintre originalitatea design-ului si tehnica desavarsita.

Unicitatea design-ului si perfectiunea detaliilor nu sunt nicaieri mai graitoare decat in cazul verighetelor Breuning. Ele reflecta sublimul sentimentului pe care il pecetluiesc, fiind expresia cea mai pura a stilului, calitatii si valorii care fac din brandul german un lider al producatorilor de verighete pe plan mondial.

Poezia aurului alb si galben, dar si romantismul aurului roz, impletite intr-un design simplu si, in acelasi timp, plin de forta, punctat de sclipirea diamantelor naturale, surprind, in mod subtil, sensul profund al verighetei, ca simbol al permanentei iubirii binecuvantate de Dumnezeu.

Sunteti invitati in magazinele You&Me sa descoperiti superbele verighete Breuning din colectia Smart Line, fascinante precum soaptele de iubire dintre El si Ea.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion