Venera Arapu si-a inaungurat magazinul din Bucuresti

Zilele trecute a avut loc la Bucuresti inaugurarea magazinului Venera Arapu, situat in zona Piata Floreasca. Acesta este primul magazin pe care il deschide in Romania, dupa o pauza de 3 ani.

Creatiile Venera Arapu se adreseaza femeilor puternice, nonconformiste, dar in acelasi timp pline de rafinament si eleganta. O femeie ce imbraca o creatie Venera Arapu trebuie sa-si asume tinuta si nu sa se lase dominata de ea.

Magazinul gazduieste, pe langa colectia toamna-iarna 2011-2012 Venera Arapu, si creatiile tinerilor studenti si proaspetilor absolventi care au aderat la proiectul VITRINA. Acest proiect se traduce in conventii de stagiu agreate cu Universitatea Nationala de Arta Bucuresti pentru cei mai talentati dintre viitorii designer si se desfasoara in cadrul atelierului de creatie Venera Arapu.

Pe parcursul intregului sezon, saptamanal, atat magazinul VENERA ARAPU, cat si magazinele partenere vor fi aprovizionate cu noi si noi modele. Elementul de noutate este faptul ca oricare din modelele propuse vor putea fi comandate in absolut orice masura dorita. Aceasta initiativa a aparut tocmai datorita faptului ca masurile 34, 44, 46 sau 48 sunt extrem de cautate, dar aproape imposibil de gasit. La cererea acestor cliente dornice de o vestimentatie moderna si creative, si prin prisma faptului ca atelierul de creatie se afla chiar langa magazin, acestea pot beneficia de creatiile Venera Arapu adaptate propriilor marimi.

Mai mult, pentru clientele interesate de solutia “tailored made”, atelierul poate realiza mulaje personalizate pe dimensiunile specifice fiecarei morfologii, astfel incat de fiecare data clienta va avea tinuta VENERA ARAPU / VITRINA perfect adaptata corpului sau, asa cum se obisnuieste si la marile case occidentale, unde clientele fidele beneficiaza de acest serviciu cu totul special.

“Dupa o atenta analiza a retail-ului de fashion din Romania, consider ca tocmai momentul de criza pe care il parcurgem poate fi unul prielnic in demararea acestui proiect. Creatia romaneasca, calitatea executiei garantata de-a lungul anilor si un raport optim creativitate/calitate/pret reprezinta un argument convingator in fata cumparatorului. Produsele Venera Arapu si Vitrina pot fi comparabile creativ si calitativ cu brandurile internationale importate pe piata autohtona, dar prezinta avantajul unui pret adaptat puterii de cumparare a clientilor din Romania.”, declara Venera Arapu.

Colectiile Venera Arapu si Vitrina sunt comercializate in magazinele care sustin acest proiect educativ, printre care se numara Victoria 46, The Place Concept Store, Iqonique Class Studio, Baneasa Shopping City si Oradea Shopping City.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion