Va fi Ryan Gosling noul Batman?

Ryan Gosling, Josh Brolin si Joe Manganiello au fost propusi pentru rolul lui Batman in continuarea „Man of Steel”.

Va fi Ryan Gosling noul Batman?

Se zvoneste ca actorul in varsta de 32 de ani este unui dintre candidatii pentru rolul lui Batman, din noul proiect semnat de Zach Snyder, Batman vs. Superman.

The Hollywood Reporter pretinde ca „Wayne/Batman va avea in jur de 30-40 de ani. Rolul va fi jucat de un actor consacrat. Noul film nu va cauta sa redea povstea originala si nici nu va fi urmarea povestii din Cavalerul Negru (The Dark Knight).'

Gosling este cel mai tanar dintre candidati, urmat de actorul britanic Matthew Goode, in varsta de 35 de ani, cunoscut pentru rolul din thriller-ul Stoker.

Josh Brolin, in varsta de 46 de ani, este considerat ca fiind cea mai probabila alegere, datorita istoriei pe care o are deja cu studiourile Warner Bros.

Website-ul informeaza ca „doua surse spun ca Brolin este pana acum in fruntea favoritilor, dar o sursa a studiourilor neaga zvonul, declarand ca perioada de casting nu a inceput inca.'

Se presupune ca protagonistul din True Blood, Joe Manganiello, in varsta de 36 de ani, se afla de asemenea in competitia pentru rol, dupa ce a pierdut in favoarea lui Henry Cavill, rolul lui Clark Kent in Man of Steel.

Intre timp, actorul din The Hobbit, Richard Armitage si Max Martini din Pacific Rim, au fost anuntati ca facand parte si ei din competitie.

Frank Miller lucreaza impreuna cu regizorul Snyder la scenariul care va fi finalizat in curand.

Filmarile pentru noul film Batman vor incepe in 2014, urmand sa apara pe marile ecrane in 2015.

Foto: Image.net

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people