Unghii perfecte cu Perfect Stay Gel Shine cu LYCRA, Astor

Fii pregatita sa obtii o manichiura de nota 10! Cu un luciu intens ce rezista pana la 10 zile! Astor lanseaza noul lac de unghii Perfect Stay Gel Shine cu LYCRA, a carui aplicare ofera manichiurii un aspect deosebit care dureaza un timp indelungat.

Unghii perfecte cu Perfect Stay Gel Shine cu LYCRA, Astor

Lacul Perfect Stay Gel Shine confera un efect deosebit de stralucire, unghiile colorate fiind scanteietoare. Formula patenta de Astor, imbogatita cu LYCRA, asigura o manichiura desavarsita, cu un luciu aparte si culori ce rezistenta pe unghie pana la 10 zile de la aplicare. Formula 3-in-1 din Perfect Stay Gel Shine nu necesita folosirea unui lac de tip base coat sau a unui top coat. In plus, lacul este foarte usor de aplicat datorita pensulei care acopera intreaga unghie dintr-un strat. Perfect dintr-o aplicare!

Datorita pensulei de aplicare Perfect Stay Superior Salon Pro acum poti crea un luciu deosebit dintr-o singura aplicare. Pensula noua, plata si cu mult mai lata fata de cele precedente face ca orice aplicare sa se potriveasca direct pe forma unghiei. Dintr-o singura atingere poti controla perfect intinderea lacului, fara a lasa dungi. Aceasta pensula raspandește uniform lacul de unghii si creeaza o acoperire instantanee intr-un timp mult mai scurt.

Suna atractiv faptul ca acum poti sa ai o manichiura profesionala, facuta chiar de tine. Insa, ce ai zice daca gama de culori ar cuprinde 22 de nuante? Cu o multitudine de culori, pe alese, acum poti sa decizi care este nuanta pe care o porti pe unghii in functie de starea de spirit pe care o ai.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty