Un nou showroom in Bucuresti: Natuzzi Italia

Baneasa Business & Technology Park gazduieste de acum inainte inca un showroom - cel dedicat exclusiv pieselor de mobilier Natuzzi. In showroom-ul de dimensiuni generoase (350mp) gasiti doua colectii: Natuzzi Re-vive si colectia de canapele si paturi a brandului italian.

Un nou showroom in Bucuresti: Natuzzi Italia

Cel mai cunoscut brand italian de mobilier, Natuzzi are in spate o traditie exemplara si a fost asociat, de-a lungul timpului, cu utilizarea pielii in piesele de mobilier. Acum, insa, brandul si-a extins colectia de materiale, texturi si culori.

Astazi, in portofoliul Natuzzi se regasesc si colectii ce contin piese de design, de la comode si mese la corpuri de iluminat, dar si paturi si lenjerii de pat, acestea din urma reprezentand ultima frontiera stabilita si depasita de brand. Colectia de paturi prezinta sase modele si a fost creata cu ajutorul designerilor Claudio Bellini, Manzoni şi Tapinassi de la Studio Memo.

Linia Re-vive, un nou produs Natuzzi, vine cu alte vesti bune. De acum clientii Natuzzi se vor bucura sa gaseasca fotolii cu sistem recliner in portofoliul brandului lor preferat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration