Un nou magazin MOA in Bucuresti

In AFI Cotroceni a fost inaugurat noul magazin MOA, in prezenta Directorului International MOA , dl Olivier Bagdassarian , a General Manager MOA Romania, doamna Madalina Ulmeanu si a numerosi reprezentanti mass media.

Un nou magazin MOA in Bucuresti

”MOA nu este numai un brand, ci o stare de spirit! Suntem mandri sa prezentam aceste colectii pline de personalitate si culoare in Romania", a spus dl Olivier Bagdassarian, director international MOA.

"Am ales MOA pentru Romania pentru ca este brandul de moda pariziana ce propune tuturor femilor cele mai noi tendinte la preturi atractive". a spus Madalina Ulmeanu, CEO MOA Romania.

Cu aceasta ocazie s-a lansat si colectia MOA Primavara – Vara 2013, plina de culoare si extravaganta, dar la preturi uimitor de accesibile, intre 10 si maxim 240 lei.

Orice fashionista va gasi in colectia Primavara – Vara 2013 diverse accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe placul ei!

  • Tendintele etnice se regasesc in colectia Graphic Tribal. Pentru femeia "Amazoana a oraselor" colectia este un melanj de motive africane si detalii geometrice. Predomina culorile calde :negru, rosu, galben puse in valoare de oranjfluo!
  • Daca va place doar casual, atunci alegeti Neo-Grunge! Un aer military-chic invaluie aceasta colectie in care predomina culorile calde si naturale de la galben pana la culori pamantii (terre de sienne, nisipiu, taupe…) Texturile sunt inspirate din natura: in, panza, croset. Bijuteriile acestei colectii: Cool Egypt, Métal Epuré, Neo Grunge
  • City Pastel este tema retro a acestei primaveri! Se adreseaza atat fashionistelor carora le place sa jongleze cu codurile modei dar si femeilor mai putin indraznete care vor fi seduse de culorile calde ale acestei game pastel. Accesorii simpatice cu detalii de strass, tinte, texturi metalizate, un mix studiat de detalii si culori!
  • Acapulco ne propulseaza in anii ’50 intr-o Californie unde soarele nu uita niciodata sa straluceasca! Spirit junior, motive tropicale explozive (ananas, palmieri, cocotieri, flori tropicale), bijuteriile nu trec neobservate si pantofii impresioneaza! Culorile stralucitoare precum nuante de roz, verde, bleu ne transpun intr-o atmosfera a anilor ’50 la Acapulco! 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion