Un nou magazin Biciclop

Incepand cu luna august Biciclop a deschis portile unui nou magazin ce poate fi vizitat pe Calea Dorobantilor, nr 61 (la 2 minute de ASE). Toti musafirii sunt intampinati cu apa rece si aer pentru cauciuc din partea casei, asa cum le place biciclistilor.

Un nou magazin Biciclop

In 2009 Biciclop isi deschidea portile in curtea micuta si ponosita de pe strada Povernei. Dupa 4 ani de munca pentru a incuraja mersul pe bicicleta, la inceputul lui 2013 managementul Biciclop decide sa duca magazinul la urmatorul nivel, incepand cu schimbarea locatiei.

De asemenea, se dorea ca zona sa se ridice la inaltimea marcilor de top pe care Biciclop le reprezinta in Romania si care pot fi vizionate online pe adresa www.biciclop.eu.

Dintre acestea amintim intai de Gazelle, brand caruia i-a fost conferit inca din 1990 titlul de Royal Brand de catre Casa Regala a Olandei, ca urmare a experientei impecabile de 120 de ani in productia de biciclete de oras. Apoi trebuie mentionat un al brand olandez, Vanmoof, bicicleta care a cucerit America cu designul sau spartan si Strida, de origine englezeasca, asa numitul triunghi pliabil, premiat pentru fiabilitatea sa extraordinara. Alaturi de aceste branduri premium Biciclop importa in Romania si bicicletele Koliken, o marca de biciclete de oras la preturi accesibile, cu un foarte bun raport calitate-pret.

Biciclop este de asemenea importator oficial al brandului american de trotinete Razor, cel mai popular in USA pe segmentul de trotinete de sarituri si freestyle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle