Un nou butic efemer I.D. Sarrieri la Gaia Boutique Club

L'histoire de séduction écrite par I.D.Sarrieri Volumul III este gata de lansare. Se intampla vineri, 25 si sambata, 26 mai, iar tema acestui nou eveniment a fost inspirata de Festivalul Filmului de la Cannes, aflat in plina desfasurare.

Un nou butic efemer I.D. Sarrieri la Gaia Boutique Club

Intre orele 12 :00 – 21 :00, I.D. SARRIERI BOUTIQUE ÉPHÉMERE isi invita din nou clientele la Gaia, intr-un decor cruise inspiration, pentru un nou capitol din evolutia unui brand iconic, cu piese memorabile de lenjerie distinse prin eleganta si seductie si le va rasfata cu discounturi fantastice. Piesele de rezistenta sunt costumele de baie, parca desprinse din filmele cu Brigitte Bardot si Sophia Loren, iar corsetele si body-urile se asorteaza perfect cu tinuta de club.

Vor fi 2 zile / 18 ore de shopping cu discounturi de pana la 70%, pentru toate colectiile I.D. Sarrieri create pana acum: corsete din dantela chantilly si matase, colectii de lenjerie cu cristale Swarovski si alte piese, unele dintre ele prezentate in premiera, asa cum s-a intamplat si in editiile precedente.

In cadrul buticului efemer va fi prezentat in premiera un accesoriu indispensabil al acestei veri. Este vorba despre noul epilator Philips SatinSoft. Noul epilatoar Philips SatinSoft poate fi utilizat si la dus, lasand o piele catifelata, perfecta pentru costumele de baie si lenjeria de vacanta. Gama cuprinde 3 modele, cu un design minimalist si nuante pastelate.

Nu ratati petrecerea de sambata seara din Gaia, de inspiratie „Croisette”.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion