Un an de sanatate si preventie a cancerului la san cu Donna Medical Center

Donna Medical Center, clinica medicala specializata in depistarea precoce si diagnosticul cancerului mamar, a implinit un an de cand si-a dedicat activitatea in slujba sanatatii femeilor. In aceasta perioada peste 3000 pacienti (dintre care aproape 100 depistati cu cancer mamar) au fost asigurati de cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament si urmarire postterapeutica intr-un mod personalizat.

Un an de sanatate si preventie a cancerului la san cu Donna Medical Center

Centrul si-a deschis bratele tuturor femeilor cu intrebari privind aceste afectiuni, oferindu-le servicii specializate de sanatate: de la depistare precoce, diagnostic, analize de laborator, pana la urmarire post-terapeutica si sedinte de consiliere psihologica. Acestea, alaturi de expertiza medicilor si aparatura de ultima generatie, ofera posibilitatea evaluarii rapide a afectiunilor maligne si benigne mamare, ginecologice si endocrinologice intr-un singur loc.

Odata cu implinirea unui an de activitate, clinica sarbatoreste in luna octombrie ziua preventiei cancerului la san, motiv pentru care doamna dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center, invita toate femeile sa treaca pragul acesteia pentru un consult specializat si pentru o informare mai profunda in ceea ce priveste cancerul mamar.

Din dorinta de a se diferentia printr-un centru de excelenta cu servicii complete in domeniul serviciilor de sanatate dedicate sanatatii femeilor, Donna Medical Center a initiat din luna mai Grupul de Suport pentru Femeile Bolnave de Cancer, conceput pentru a veni in ajutorul femeilor diagnosticate cu orice forma de cancer sau a celor suspecte de aceasta boala, dar şi pentru membrii familiilor acestor femei. Participarea este gratuita, sesiunile fiind moderate de un sociolog calitativ, cu competente profesionale in ascultarea activa si empatica si in moderarea grupurilor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet